BRNABIĆ POTPISALA: U Srbiju će biti vraćeno više od milion migranata!

Poslanik Dveri Srđan Nogo zapretio smrću premijerki Brnabić i predsedniku Vučiću. “Neka ide javno da sam rekao, treba je obesiti na Terazijama”.


Razlog za takve pretnje su, kaže, njegova saznanja da je Ana Brnabić, parafirala Dablinski sporazum, na osnovu kojeg će Srbiji biti isporučeno milion i dvesta hiljada migranata.

“Podaci koje već imam, ona je već parafirala Dablinski sporazum po nalogu Hrvatske, pošto su i on a i njen brat saradnici hrvatske službe”, kazao je Nogo i dodao da je premijerka Srbije i mason.

“Neka me Ana Brnabić tuži”, kazao je Nogo i dodao da je pri izboru Brnabićeve za premijerku javno postavio pitanje da li je ikada urađena njena bezbednosna procena.

loading...

“Hrvati su njoj obećali, za nju i njenog brata, svu sigurnost, da može da prebegne u Hrvatsku i svu zaštitu. Jer, ako je ona parafirala Dablinski sporazum svi ti million i dvesta hiljada mogu da se isporuče Srbiji. Onda možemo da se slikamo….Sad, neka čuje i Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Ana Brnabić treba da bude, ako je parafirala, obešena istog časa na Terazijama. Istog časa, a pored nje obešen i Aleksandar Vučić. Slobodno neka ode u javnost da sam to rekao”, rekao je Nogo.

Izvor:b92,prva
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *