MIGRANTI ODSEKLI RUKU TINEJDŽERU: “Kopile, ovo je sada naša zemlja!”

Tinejdžeru koji je radio na sečenju drveća, odsečena je ruka sa sekirom, nakon što je banda od 20 migranata napala četvoricu belih mladića u gradu Ročdejl u Engleskoj.


Vođa rasista je migrant po imenu Habibur Rahman star 27 prenosi Mančester Ivning Njuz. Rahman je žrtvu nazvao „belim kopiletom“ koje je došlo u „njegovu zemlju“. Rulja naoružana noževima, mačetama, čekićima, sekirama i bokserima, napala je četvoricu evropskih mladića.

„Dobićete šta zaslužujete, bićete izbodeni“ rekao je vođa rasista Habibur Rahman dok su prilazili radnicima.

Jedan od radnika pokušao je da smiri situaciju, ali je jedan od klovođa Mohamed Avajs Said odmah udario mladića sekirom po grudima, prilikom čega mu je polomio rebra i izazvao povrede pluća.

loading...

Drugi udarac je ciljao glavu mladića sa namerom da ga ubije, ali nije pogodio metu, a krvavi tinejdžer je pokušao da pobegne sa lica mesta kaže javni tužilac Tim Stori.

„Na sreću mladić je shvativši da napadač sekirom cilja njegovu glavu, postavio ruku gore kako bi se zaštiti, zbog čega mu je ruka isečena u zglobu“. Brzim odlaskom u bolnicu ruka je ponovo zašivena na telo Britanca.

Napad je prestao kada su trojica radnika uključili motorne testere i banda migranata je zatim pobegla.

Šokantno je to da Said neće biti gonjen za pokušaj ubistva tinejdžera, već će biti procesuiran za prekršaj takozavnog odeljka 18 koji se odnosi na ranjavanje, a imaće mogućnost da bude pušten na uslovnu slobodu kada odleži pola kazne.

Kolovođa grupe Rahman je sa druge strane kažnjen za napad i udaranje bokserom, prilikom čega mu je razbio nos, a biće kažnjen sa svega četiri i po godine zatvora.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *